Kevään viimeinen MiniParty on juhlittu!

 

 

8.5. Perjantaina Maltsun Nuta täyttyi 3-6 luokkalaisista alueen lapsista, jotka tulivat viettämään kanssamme kevään viimeistä MiniPartya eli lasten Discoa. MiniParty avasi ovensa klo: 17.00 ja kotiin lähdettiin 20.00. Kolme tuntia siis armotonta bailausta!

MiniParty 8.5. copy

 

Nutan olohuone koki muodonmuutoksen tanssilattiaksi, dj:lle tehtiin oma paikka saliin ja discopallo laitettiin pyörimään. Keittiöön laitettiin naposteltavaa tarjolle ja janojuomaksi mehua. Dj:ltä löytyi lista mihin sai esittää toivebiisejä. Tällä kertaa Dj:n vaativaa hommaa hoitivat lähinnä Boss-Nuoret.

image       image   image

 

 

 

 

 

 

 

Illan aikana pidettiin paljon kisoja ja niiden välissä tietenkin tanssittiin! Suosikkikisat limbo, sanomalehtitanssi, patsaskisa ja tanssikisa vetivät taas lattian täyteen osallistujia ja näimme aikamoisia taidon näytteitä varsinkin Limbon aikana. Illan lopuksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös yllätyspalkinto, joka tällä kertaa oli pieni herkkukassi.

image     image

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaikille osallistujille, Boss-nuorille ja lapsille jotka auttoivat Partyjen järjestämisessä! 🙂 Syksyllä seuraavan kerran MiniPartyillaan!

image      image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *