MätisBeachParty

beachparty valmis juliste

MätisBeachParty pidettiin tänä keväänä Maltsun Nutan pihalla. Bileet toimivat alueen nuorisotalojen (Haagan Nuta, Maltsun Nuta, Kantsun Nuta ja Nuorisokahvila Clubi) kevään päättäribileinä.

IMG_0347 IMG_0353    IMG_0338

 

 

 

Maltsun Nutan piha muovaantui juhlimisalueeksi, mistä löytyi DJ, grilli, palmuja, oleskeluun varattu keidas, sekä monia toiminnallisia pisteitä. Pihalla pääsi esim. painimaan sumopuvussa, maalaamaan, istuttamaan kesäkukkia, neppailemaan neppisautoja, pelailemaan korista ja potkimaan palloa TÄYSIÄ! Sää suosi meitä lämmittävällä auringolla. Vain viheliäiset tuulenpuuskat meinasivat koitua palmujen ja mattojen kohtaloksi.

IMG_0344   IMG_0390   IMG_0391

 

 

 

 

 

 

 

 

MätiBeachParty on lähtöisin alueen RuutiBudjetti-tapahtumasta. Sielä esitettiin toive saada Mätikselle bileet kesän kynnykselle. Käytännön syistää bileet siirrettiin Maltsun nutan pihalle, jonne pyrittiin luomaan BeachPartyn tunnelmaa.

IMG_0362 IMG_0343 IMG_0380

 

 

 

 

Tapahtuma oli mielestämme kesäinen ja täynnä iloista tekemistä! Laskujemme mukaan Haaga-Kaarelan alueen nuoria vieraili bileissä noin 160 illan aikana. Musiikkia, tanssimista, naurua, iloa, kesäistä tekemistä, juttelua, ruokaa ja taidetta, niistä oli nämä bileet tehty! Niin ja taisi jokunen ohjaaja saada illan lopuksi vesi-ilmapalloista. 😉

Ensi vuonna toivottavasti uudestaan, ehkä isommin…? Kuka tietää.

IMG_0373 IMG_0371

 

 

 

IMG_0348

Tahdomme kiittää kaikkia osallistuneita nuoria ja erityiskiitos menee nuorille jotka auttoivat bileiden toteuttamisessa! 🙂

Maltsun, Kantsun ja Haagan Nutat sekä Nuorisokahvila Clubi kiittävät keväästä 2015! Toivotamme kaikille hyvää ja aurinkoista kesää 2015. Viettäkää mukava kesäloma, käykää Mätis Nutalla moikkaamassa ja rentoutukaa! Syksyllä jatketaan nutatouhuja.

IMG_0340 IMG_0356 IMG_0358

 

 

 

 

 

<3: Ohjaajat