NutaToiminnan startti!

Moikka,

 

Tällä viikolla ollaan starttailtu uudenlaista viikkorakennetta nuorten kanssa työskentelyyn Maltsun alueella.

Keskiviikkona ja torstaina oltiin Apollossa ensin vetämässä pitkää välituntia ns. nuta välkkää klo:10.15-10.45. Tämän jälkeen ohjaajat löytyivät Maltsun kirjastolta klo:13.30-15.30 joka on pyhitetty lähinnä pienempien 9-12 vuotiaiden asiakkaiden kohtaamiseen.

Iltapäivällä klo: 16-18 Nupollo valtasi Apollon ala-aulan. Keskiviikkona paikalle löysi muutama nuori, mutta torstaina paikalle saapui jo parikymmentä innokasta ja saatiin vedettyä pingisturnaus!

Nuoret ovat kivasti esittäneet toiveita siitä mitä tekisimme yhdessä ja pyrimme näiden toiveiden mukaan järjestämään toimintaa.

 

Tänään perjantaina löydymme Malminkartanon kirjastolta. 9-12vuotiaat ovat tervetulleita klo: 15.30-17 ja yli 13vuotiaille olemme auki klo: 18-22 välisen ajan. Kirjasto on näinä aikoina auki siis vain nuorisotalopalveluiden puolesta. Kirjaston palvelut eivät ole illalla käytössä.

 

Olemme onnekkaita ja kiitollisia kun mm.alueen yläkoulu ja kirjasto ovat jeesineet meitä tilojen kanssa. On hienoa, että saamme työskennellä nuorten kanssa Apollon ja kirjaston tiloissa. 🙂

 

Tulkaahan moikkaamaan ja kertomaan kuulumisia!

Maltsun alueen nuorisopalveluissa työskentelee tällä hetkellä Anniina, Arho, Iina ja Toni! Moikataan kun nähdään.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *