Työntekijävaihdoksia

Ikäväksemme meidän on aika luopua Toni Toivosen nuorisotyöllisestä otteesta täällä Malminkartanon ja Kannelmäen alueella. Toni on siirtynyt ma 30.10.2017 alkaen Oulunkylän Score-kilpapelikeskukseen tekemään hieman digitaalista nuorisotyötä. Score on nuorisotalo siinä missä muutkin, joten tervetuloa vaan kaikki tutut ja tuntemattomatkin nuoret sinne moikkaamaan Tonia. Ja muutenkin jos pelaaminen on lähellä sydäntä, ja varsinkin jos kiinnostaa viedä omaa harrastusta eSportsin suuntaan niin Score on oiva paikka tähän tutustumiseen. Lisätietoa nettisivuilta http://score.munstadi.fi/.

Kiitokset Tonille näistä vuosista! Eiköhän tässä vielä törmätä…

2 kommenttia kirjoitukseen ”Työntekijävaihdoksia

  1. riiko niemi sanoo:

    nägyy toniii kiitti näist vuosist siisti tutustuu suhu
    näkyillää täs viel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *