Nuorten elokuvaprojekti alkaa

Ruutibudjetissa 5000€ rahoituksen kerännyt nuorten elokuvaprojekti lähtee käyntiin keväällä 2018. Ammattitaitoinen ohjaaja tulee vetämään projektia, jossa nuoret itse käsikirjoittavat, näyttelevät, kuuvaavat ja editoivat elokuvan. Ensimmäinen tapaaminen nuorten kesken pidetään Kannelmäen nuorisotalolla torstaina 8.3. klo 17:00. Mitään tarkempaa elokuvasta ei ole vielä sovittu, ideana on että nuoret saavat päättää mahdollisimman paljon. Näin ollen myös aikataulut ovat vielä auki. Siinä vaiheessa kun ohjaaja on saatu palkattua (hakemuksia on tullut jo useita), mietitään toteutustapa yhdessä nuorten kanssa. Se voi olla kerran viikossa pari tuntia kerrallaan, viikonloppuisin tai esimerkiksi kesällä vähän tiiviimpänä projektina.

Saavu siis paikalle torstaina 8.3. jos aihe kiinnostaa! Projektiin voi hypätä myös myöhemminkin mukaan.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse erkki.paukku@hel.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *