Kesäloma + remontti on valmis

Tämän päivän jälkeen Malminkartanon nuorisotalon toiminnot Apollon yhteiskoululla ja Malminkartanon kirjastolla jäävät kesälomille. Ja juuri saamamme tiedon mukaan uuden nuorisotalon remontti on valmistunut! Ensi viikosta alkaen alamme muuttaa tavaroita ja valmistelemaan tilaa avaamista varten, joka tapahtuu kesäloman jälkeen syksyllä 2018. Tätä on odotettu niin nuorten kuin ohjaajienkin toimesta. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä! Kuva tulevasta olohuoneesta, Iinan kohdalle tulee valkokangas videotykkeineen, pleikkareineen ja äänentoistojärjestelmineen. Ympärille sohvia, biljardi, pingis ym. ym. Tilasta tulee oikein hyvä!

 

2 kommenttia kirjoitukseen ”Kesäloma + remontti on valmis

  1. Arja Andersson sanoo:

    Tuleeko tilaan erillinen liikuntasali tms jossa voisi pitää joogatuntia, osanottajia tusinan verran? Meillä oli salivuoro senioreille asukasyhdistyksen kautta Piianpolulla pe klo 9-10.30, olis kiva jatkaa?!

    • Arho sanoo:

      Moi, olisi nuortenkin kannalta mahtavaa jos tämmöinen onnistuisi, mutta ikävä kyllä tilojen rajallisuus ei mahdollista erillistä liikuntatilaa. Vanhan Piianpolun nuorisotalon rakennuksen paikalle on suunniteltu uudisrakennus, johon yhdistyy Apilan ja Timotein päiväkodit sekä uusi nuorisotalo. Tämä tulee pitämään sisällään myös entistä hienomman liikuntasalin. Tätä tosin saadaan vielä odottaa, tämän hetkinen aikataulu näyttänee kolmen vuoden päähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *