Syyskausi käynnistynyt

Tällä viikolla olimme mukana ryhmäyttämässä Apollon yhteiskoulun uusia seiskoja, ja yhtenä ohjelmanumeroista kävimme vähän maalailemassa tulevaa nuorisotaloa. Valkoista seinää löytyy vielä rutkasti, joten muutkin halukkaat pääsevät jättämään kädenjälkensä kunhan ovet saadaan auki myöhemmin tänä syksynä. Ja itseasiassa avaaminen lähestyy päivä päivältä, sillä tänään saatiin lopultakin tarjous huonekaluista joka hyväksyttiin ja laitettiin eteenpäin. Näiden saavuttua päästää laittamaan taloa avaamiskuntoon, ja heti kun saadaan perustoiminta pyörimään hoidetaan loputkin sisustuksesta yhdessä nuorten kanssa. Päivämääriä avaamiselle ei voida ikävä kyllä vielä antaa, mutta kyllä se vahvasti siltä näyttää että tänä syksynä meillä on uusi nuorisotalo! Sitä odotellessa ohjaajia voi tavata Apollolla nutavälkällä torstaisin klo 10:15-10:45, sekä Kannelmäen nuorisotalolla.