Toimintaa talolla

Kolmas viikko Maltsun uudella nuorisotalolla on käynnissä ja pikkuhiljaa alkaa arki asettua taloon. Niin uusia kuin vanhojakin kävijöitä on löytänyt paikan päälle ja joitain toimintojakin ollaan saatu aloitettua. Operaatio Pulssin Fifa19 Playstation-liiga pyörii jo toista viikkoa, ja tämän viikon perjantaina kisataan nutan biljardimestaruudesta. Lasten talokokoukset lähti viime viikolla käyntiin, ja tänään on ohjelmassa aloittaa säännöllinen kokoustaminen myös nuorten kanssa. Siitä sitten pikkuhiljaa lähtee erilaiset sisustusprojektit käyntiin, tilat kaipaa vielä lisää huonekaluja ja ennenkaikea väriä seiniin! Jos haluat itse päästä vaikuttamaan talon toimintaan ja miltä uusi nuta tulee lopullisesti näyttämään, tule mukaan talokokouksiin. Torstaisin klo 15 pienille (9-12-vuotiaat) ja klo 19 isoille (13-18-vuotiaat).