Kesän toiminnot!

Kesän toimintoja starttaillaan huomioiden korona-ajan turvallisuus ja hygienia ohjeistukset.

Kesätoimintaa Kannelmäessä kesä- ja heinäkuussa!

Kannelmäen liikuntapuistossa (Urkupillintie 5) on tarjolla maksutonta harrastustoimintaa 7-18 vuotiaille lapsille ja nuorille maanantaista perjantaihin klo 12:30-16:00 (1.6.-31.7.2020)

Tule mukaan pelaamaan jalkapalloa, koripalloa, beach volleyta, tennistä ja muuta mukavaa yhdessäoloa! Mukana on kaksi nuoriso-ohjaajaa, kesätyöntekijöitä ja vierailevia ohjaajia!

Lisätietoja:

Anssi Järvinen: anssi.jarvinen@hel.fi, puh. 040 1928303
Timi Malmelin: timi.malmelin@hel.fi, puh. 040 484 9593

Liikuntapuiston ohjelman lisäksi tulemme jalkautumaan Kannelmäen ja Malminkartanon alueella iltapäivä ja ilta-aikaan maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin. Keskiviikkoisin ja torstaisin pyrimme tekemään retkiä. Näistä tiedotetaan tarkemmin some kanavillamme (ig kantsunnuta ja maltsun_nuta sekä fb sivuillamme Kannelmäen nuorisotalo ja Malminkartanon nuorisotalo).

Seuraamme aktiivisesti alueen some-kanavia ja poimimme sieltä (terveellä kriittisyydellä) alueen asukkaiden havaintoja nuorten liikkeistä. Alueella jalkautuu meidän lisäksemme välillä myös esimerkiksi Nuorisotyö Raiteilla ja Stadin jalkautujien nuorisotyöntekijöitä.

Meille saa laittaa viestiä ja havaintoja nuorten liikkeistä. Meidän kohtaamisemme poikkeusaikana nuorten parissa ovat olleet pääasiassa rauhallisia ja nuoret ovat olleet liikkeellä hyvillä mielin. 

Aurinkoista kesää kaikille!