Toiminta

Malminkartanon nuorisotalo on avoin tila 9-17-vuotiaille nuorille. Iltapäivisin toimintaa järjestetään ala-asteikäisille, ja iltaisin talo on auki vanhemmille nuorille. Talolle voi tulla tekemään kaikenlaista, tai ihan vain hengailemaan.  Toimintaa järjestetään säännöllisesti, ja nuorten toiveet otetaan huomioon suunniteluvaiheessa. Tilamme on päihteetön ja syrjinnästä vapaa alue, ja paikalla on aina aukioloaikojen puitteissa useita nuoriso-ohjaajia.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista ja toiminnan sisällöstä päivitetään kun talo saadaan auki.

Ohjaajat mielellään neuvovat nuoria ihan missä tahansa elämään liittyvissä asioissa. Toteutamme alueella myös Ruutia, joka on Helsingin nuorten palveluiden organisoima nuorten vaikuttamisjärjestlmä. Työskentelmme välillä myös Kannelmäen nuorisotalolla, jossa on järjestetään paljon erilaista toimintaa 9-18-vuotiaille. Lisätietoa koko nuorten toimialan tarjoamista palveluista löytyy nettisivuilta https://www.hel.fi/nuoret/fi.

 

Vielä nuorisotaloa monipuolisempaa harrastustoimintaa tarjoaa alueella toimiva Operaatio Pulssi. Pulssi järjestää ilmaisia kursseja 12-18-vuotiaille lähes aiheesta kuin aiheesta, nuorten toivomusten mukaan. Tämän hetken tarjontaan kuuluu mm. kokkausta, liikuntaa, leffakerhoa, improteatteria, pelailua ja kuvataiteita. Lisätietoja löydät nettisivuilta tai Pulssin esitteestä, joita on saatavilla myös painettuna versiona nuorisotaloilla, kirjastoissa ja kouluissa.

Kaikkien kurssien toimintaan tarvitaan voimassa oleva jäsenkortti. Kortti on ilmainen, ja saat sen miltä tahansa nuorisotalolta täytettyä jäsenkorttihakemusta vastaan. Voit myös pyytää korttia ohjaajalta kurssin alussa.

Koko kaupungin kattavat harrastusmahdollisuudet löydät Helsingin nuorisopalveluiden pyörittämästä Harrastushaku-sivustosta. Klikkaa yllä olevaa logoa, ja tutustu tarjontaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *