Järjestöille

Malminkartanon nuorisotila avasi ovensa väistötiloissa, (Puustellintie 4) lokakuussa 2018.  Pyydämme huomioimaan, että tilat sijaitsevat asuinkerrostalon alakerrassa. Tiloja voi käyttää klo:9:00-21:00 välillä.

Haluatko saada nuorisotalon tai yhden huoneen käyttöösi?

Malminkartanon nuorisotalolta on mahdollista vuokrata, tai varata tiloja mm. erilaisiin kokoontumisiin, järjestöjen toiminnan käyttöön, kokouksiin jne. Käyttövuoroja jaettaessa oma toimintamme menee ulkopuolisen käytön edelle. Sen jälkeen etusijalla ovat helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät. Toimimme tällä hetkellä väistötiloissa. Tilastamme löytyy yksi iso avoin tila, pienryhmä huone, tietokonehuone (kymmenen tietokonetta) ja pieni keittiö. Huom. Tässä tilassa ei ole liikuntasalia!  Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, otathan yhteyttä nuorisotalolle hyvissä ajoin sopiaksesi tilan varaamisesta.

Mikäli tiojen vuokraaminen kiinnostaa, toimi näin:

1. Selvitä mihin maksurymään kuulut täältä
2. Ota yhteyttä Malminkartanon nuorisotalolle, mieluiten sähköpostilla anniina.koivumaki@hel.fi / 040-6646111 ja kerro milloin ja miksi tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi. Huom. vuorotyön vuoksi Anniinan tavoittaa parhaiten s-postin kautta.
3. Printtaa tästä käyttövuoroanomus ja palauta se täytettynä nuorisotalolle. Täytetyn ja allekirjoitetun lomakkeen voi toimittaa s-postilla, mikäli pystyt skannaamaan lomakkeen koneelle allekirjoittamisen jälkeen.

Kaikissa tilan vuokrausta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Kannelmäen nuorisotyöyksikön vastaavaan ohjaajaan, Anniina Koivumäki, anniina.koivumaki@hel.fi puh.040-6646111. Toivon yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla.

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.
Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä

 

Avointila:

    

Tietokonehuone:

  

Pienryhmätila:

Keittiö:

Käytävä:

 

 

 

3 kommenttia kirjoitukseen ”Järjestöille

 1. Nuori sanoo:

  Mihin aikaan nuta aukeaa lauantaisin?

  • Ekkis sanoo:

   Silloin kun Nuta on auki, siis Kantsu tai Maltsu, avaamme aina klo18.
   -ekkis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *