Järjestöille

 

!HUOM!

Tällä hetkellä emme myönnä uusia käyttövuoroja Malminkartanon nuorisotalolle.

Uusien tilojen avauduttua tarjoamme jälleen mahdollisuuksien mukaan tiloja myös järjestöjen sekä yksityishenkilöiden käyttöön. Alla olevat ohjeet ovat siis vanhat, mutta antavat suuntaa siitä miten homma meillä toimii ja pätevät pitkälti myös muiden nuorisotalojen kohdalla. Ota kuitenkin aina yhteyttä suoraan siihen nuorisotaloon, mistä haluat tiloja käyttöösi.

 

Haluatko saada nuorisotalon tai yhden huoneen käyttöösi?

Malminkartanon nuorisotalolta on mahdollista vuokrata, tai varata tiloja mm. erilaisiin kokoontumisiin, järjestöjen toiminnan käyttöön, kokouksiin jne. Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia. Nuorisotalolta löytyy esimerkiksi pieni liikuntasali, nuorten keittö, olohuone ja pienryhmähuone, jotka ovat varattavissa. Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, otathan yhteyttä nuorisotalolle hyvissä ajoin sopiaksesi tilan varaamisesta. Meillä on tällä hetkellä talolla paljon järjestökäyttöä, myös viikonloppuisin.
Mikäli tiojen vuokraaminen kiinnostaa, tee näin:

1. Selvitä mihin maksurymään kuulut täältä
2. Ota yhteyttä Malminkartanon nuorisotalolle, mieluiten sähköpostilla anniina.koivumaki@hel.fi / 040-6646111 ja kerro milloin ja miksi tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
3. Printtaa tästä käyttövuoroanomus ja palauta se täytettynä nuorisotalolle. (Piianpolku 3, 00410 Helsinki)

Kaikissa tilan vuokrausta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Kannelmäen nuorisotyöyksikön vastuuohjaajaan, Anniina Koivumäki, anniina.koivumaki@hel.fi puh.040-6646111. Toivon yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla.

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisoasiainkeskuksella oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.
Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä

Alla olevasta linkistä voit käydä jo etukäteen katsomassa minkälaisia tilavaihtoehtoja meillä on käytettävissä.

 

Kuvagalleria

 

 

3 kommenttia kirjoitukseen ”Järjestöille

 1. Nuori sanoo:

  Mihin aikaan nuta aukeaa lauantaisin?

  • Ekkis sanoo:

   Silloin kun Nuta on auki, siis Kantsu tai Maltsu, avaamme aina klo18.
   -ekkis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *