Talokokous

Huom. Säännöllinen talokokoustoiminta on toistaiseksi Malminkartanon osalta jäissä, ja jatkuu heti kun saamme uudet tilat avattua. Lasten ja nuorten toiveet kuitenkin otetaan huomioon toimintaa järjestäessä. 

Talokokous on mainio tiedotusväylä
Talokokouksessa nuoret pääsevät vaikuttamaan talon hankintoihin ja ideoimaan yhdessä ohjaajien kanssa millaista toimintaa talolla järjestetään. Sen lisäksi, että nuoret pääsevät vaikuttamaan nuorisotalon  hankintoihin, myös nuorisotalon toimintaa järjestetään nuorten toiveiden  pohjalta. Suunnittelemalla ja toteuttamalla toimintaa yhdessä nuorten  kanssa, nuorisotalon toiminta on sitä mikä nuoria kiinnostaa.

Viikkorahasysteemi: Nuorille kerääntyy viikottain viikkoraha edellisen perjantain kävijämäärän mukaan. Jokaisesta kävijästä nuorten viikkiskassaan kilahtaa 1euro. Viikkoraha on maksimissaan 50€. Joka torstai nuorten talokokouksessa klo 19 mietitään ehdotuksia viikkorahan käyttöön (yleensä perjantaille).

Kaikki ideat ovat tervetulleita
Malminkartanon  nuorisotalolla talokokoukset järjestetaan säännöllisesti. Lapsille keskiviikkoisin klo 15 ja Nuorille torstaisin klo 19. Tervetuloa!

Lasten ja nuorten talokokousten muistiot ovat luettavissa Malminkartanon nuorisotalon Facebooksivulta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *