Nutan kesään valmistautuminen

Moro!

Terkkuja Pohjois-Haagan nutalta uusilta kesätyöntekijöiltä! Täällä vietetyn viikonlopun aikana ollaan opittu paljon hyödyllisiä taitoja kesän leirejä varten. Paikalla ovat nuorisotyöntekijät, tulevien kurssien apuohjaajat ja ME – ihanat kesätoimittajat, jotka tulee räjäyttämään somen kunhan päästään alkuun.

 

Apuohjaajat ovat selvästi löytäneet oman juttunsa.

Apuohjaajat ovat selvästi löytäneet oman juttunsa.

 

Leikit, ryhmäytyminen ja “viralliset osuudet” ovat sujuneet tosi hyvin, ja kaikki oottavat kesää entistä innokkaammin. Kesän leirien teemoja ovat mm. kalastus, kokkaus, Eläimellistä menoa, Pakettimatkat sekä Vauhtia ja jännitystä. Meitä nutan kesätoimittajia ei ole aikasempina vuosina ollut, ja ollaan tosi ylpeitä saadessamme kokeilla tälläistä ensimmäistä kertaa. Meidän työnkuvaan kuuluu leirien tarkkailu ja kuvien otto, leiriläisten ja ohjaajien haastattelut, nutien Instagramien päivittäminen, GoPro-kameran testailu ja näiden blogipostauksen tekeminen. Täältä voi siis kesän ensimmäisinä viikkoina tulla seuraamaan leirien ja meidän – Helmin ja Mimosan –  fiiliksiä.

 

Lisää hyvää menoa.

Lisää hyvää menoa.

 

IMG_0215[1]

Kesätoimittajat kiittää ja kuittaa! Jee.

-Melmi = Mimosa + Helmi