Haluatko mukaan Boss-nuori toimintaan?

Järjestämme syksyllä uusille Boss-nuorille koulutuksen, jossa käydään läpi mitä apuohjaajan tulee tietää. Toiminta on suunnattu yläkouluikäisille (7-9 lk.) nuorille jotka koulutuksen käytyään toimivat lasten ajalla nuoriso-ohjaajien apuna nuorisotalon arjessa. Boss-nuori voi ohjata erilaista toimintaa pelailun tai esimerkiksi kokkaamisen merkeissä ja huolehtii talon yleisestä siisteydestä sekä mahdollisista muista tehtävistä.

Toiminta on hauska ja opettavainen harrastus, jossa saa uusia kavereita ja oppii toimimaan lasten kanssa. Boss-nuori toimintaa tehdään yleensä kevät -tai syyskausi kerrallaan ja toiminnasta saa jälkeenpäin todistuksen.

Haluatko lisää tietoa boss-nuori toiminnasta?

Kysy vastuuohjaajilta lisää:

annina.wallinsalo(a)hel.fi, eveliina.laine(a)hel.fi