Peliyö 1.-2.4.2016

Peliyö järjestettiin tällä kertaa 24 tunnin mittaisena. Maltsun nutalle kokoontui yhteensä 33 pelaamisesta innostunutta nuorta. Peliyössä ideana on, noh se PELAAMINEN. Tapahtuman ajan järjestetään erilaisia turnauksia, niin tietokoneilla kuin ihan perinteisillä pelivälineilläkin.

 

Turnauslista näytti tällä kertaa suunnilleen tältä:

image

Peliyö järjestetään yhteistyössä Malminkartanon nuorisotalon, Operaatio Pulssin ja The Groupin Ry:n kanssa. Pulssi tarjoaa osallistujille ilta-ja aamupalan tapahtumassa. Nuta hommaa turnauksiin palkinnot.

Osallistujien eväät näyttää about tältä:

 

image

Nuorisotalon saliin rakennettiin konepaikkoja nuorille jotka ottavat mukaan oman koneen tai konsolin pelaamista varten. Nuorisotalon kaikki pelivälineet olivat vapaassa käytössä koko tapahtuman ajan.

imageIMG_5733IMG_5725

 

Väsyn varalta meillä oli myös unihuone joka oli rauhoitettu nukkumista varten. Myös talon sohvia sai hyödyntää. Joskus uni tulee niin yllättäen, että paras paikka on oman koneen luona.

IMG_5727

image

Yövuoron ohjaajaa saattoi myös torkututtaa? Info-pisteen tyyny vei jäljille ja lappu: hihkaisee torkkuvalle ohjaajalle jos kaipaat apua. Onneksi talolla oli koko tapahtuman ajan useampia ohjaajia nuorten viihdykkeenä ja apuna.

image

Vielä muutama fiilistely-kuva.

IMG_5707IMG_5713IMG_5716image

 

 

 

Kiitämme ja kuittaaminen tältä keväältä Pelyön osalta. Syksyllä uusiks…? Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille.