Kannelmäen ja Haagan nuorisotyöyksiköiden Kesätyöntekijöiden koulutus 21.-22.5.2016!

''Napostelija'' antimien ääressä.

”Napostelija” antimien ääressä.

Team SummerCrazy

Team SummerCrazy

''Masterchefit'' keittiössä ft. Masa

”Masterchefit” keittiössä ft. Masa

Me 7 onnekasta hullua nuorta, jotka valittiin kesätöihin kesäakatemian päiväleireille, olemme olleet koko viikonlopun Haagan nuorisotalolla.  Viikonloppu on tuonut meille hauskuutta ja varmuutta ensimmäistä työpäiväämme varten. Olemme käyneet viikonlopun aikana läpi kaikenlaista töihin liittyvää mm. oikeuksiamme, turvallisuutta, miten toimia vaara tilanteissa, perustieto ilmotus juttuja ja leikimme mahtavia tutustumis, ryhmäytymis yms leikkejä. Viikonlopun aikana olemme piikitelleet toisillemme myöhästelystä, ässä kanelin (keksin) varastamisesta ja kokkileirin vetäjät ft. Masa kokkasivat meille ”kanasalaattia”. Ryhmäämme kuuluu ”Tapaturmainen” Eevis, ”Napostelija” Julia, ”myöhästelijä” Nadja, ”Ässä kaneli” Jesse, ”Masterchefit” Salamata & Ida-Maija, ” Eksynyt Clubi Fani” Luqman ja tottakai mahtavat ohjaajamme ” Aasi” Anniina & ”Kouluttaja” Masa. Meidät voi tavata Mätis nutalla, Junnut keittiössä kurssilla, vauhti & jännitystä -, eläimellistä menoa – ja kalastuskurssilla kesäloman aikana! 🙂