Boss-nuoret ansioituivat entisestään vuonna 2016

Kuvassa miltei koko tapahtumatuottajanuorten kööri Maltsun takapihalla.

 

Boss-nuorilla on ollut kysyntää viimeaikoina paljon eikä ihme. Viimesyksynä he lähtivät pitämään nuortenkahviota Ruuti-Expo tapahtumaan ja leipoivat sitä varten itse satoja herkullisia tuotteita. Tuolloin he tutustuivat myös BoxBikeHelsinki hankkeeseen ja kuuden porukka tämänhetkisestä neljästätoista Boss-nuoresta haki kisaan mukaan.

Tämän vuoksi keväällä Boss-nuoret hakivatkin Reaktoriin pitämään suurempaa ja vaativampaa kahvilaa kun heille siitä tapahtumatuotannosta vinkattiin. Reaktorin työpäivät olivat pitkiä ja sisälsivät tietysti suunnittelua sitä ennen Kantsun ja Maltsun nuorisotaloilla sekä talvilomalla alkurakennuksen ja purun. Kertaakaan eivät nuoret valittaneet raskaan työrupeaman aikana, vaan työmoraali oli korkealla ja Reaktorista he pokkasivatkin rahapalkkion joka oli puolet palkintoreissun kustannuksista.

Mökkireissu oli jotain sellaista mitä Boss-nuoret olivat toivoneet jo pitkään ja meistä ohjaajista tuntui upealta pystyä se mahdollisuus heille antamaan. Koska reissussa oli kiinni nuorten omaakin rahaa, teki se mökkiviikonlopusta entistä ansaitumman tuntuisen. Pitkä odotus palkittiin vaikka kaikki nuoret eivät kyseisenä ajankohtana mukaan ehtineetkään. Onneksi kaikkia Boss-nuoria on voitu muistaa myös muilla tavoin kauden aikana!

Operaatio Pulssin tapahtumatuotantokurssilla oli mukana alueen aktiivinuoria ja tietysti myös Boss-nuoria. Heille opetettiin kevään aikana tapahtumatuotannon perusteet ja he pääsivät Pulssin järjestämänä suorittamaan hygieniapassit. Tapahtumatuottajat järjestivät myös MätisBeachPartyn ohjaajien kanssa.

Video on kooste Boss-nuorien vilkkaasta kaudesta jolle ei näy loppua:

Me ollaan teistä uskomattoman ylpeitä: Iso kiitos teille kaikille vanhoilla, nykyisille ja uusille Bosseille!

Terveisin,

Kannelmäen nuorisotyöyksikkö

 

AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!