Vuoden 2017 toiminta

Tilapäinen toimintamme Malminkartanon alueella alkaa pikkuhiljaa vakiintua talomme suljettua ovensa loppuvuodesta 2017. Väistötilat ovat työn alla, mutta näillä näkymin niihin päästään muuttamaan vasta kesän jälkeen. Sitä ennen tarjoamme seuraavanlaista:

Maanantaisin Asukastalo Rengissä: 3-6-luokkalaisille välipalakerho klo 15-16:30, ennakkoilmoittautuminen harrastushaku.fi-sivuston kautta. Talo auki 13-18-vuotiaille klo 17-21, nuorisotalomaista ohjelmaa sekä NHL17-liiga Playstation nelosella.

Tiistaisin: ei toimintaa.

Keskiviikkoisin Malminkartanon kirjastossa toimintaa 3-6-luokkalasille klo 14-16. Nutakokous klo 15.

Torstaisin Malminkartanon kirjastossa toimintaa 3-6-luokkalasille klo 14-16. Mahdollisuus lähteä käymään ohjaajan kanssa Kannelmäen nuorisotalolla, nuta maksaa junamatkan. Lähtö klo 14:30 kirjaston edestä, paluu Malminkartanoon n. klo 16:15.

Perjantaisin Malminkartanon kirjastossa toimintaa 3-6-luokkalaisille klo 15:30-17. Nutakokouksessa päätettyä ohjelmaa klo 16-17. Kello 18 alkaen toimintaa 13-18-vuotiaille klo 22 asti. Musiikkia, leffoja, pelailua, hengailua, pientä naposteltavaa… toiveita otetaan vastaan. Kirjasto sulkee perjantaisin ovensa jo neljältä, jonka jälkeen tilat vain ja ainoastaan nuorten käytössä.

 

Kannelmäen nuorisotalo (Kanneltalon alapuolella) tarjoaa myös monipuolista toimintaa, lisätietoa nettisivuilta http://kantsu.munstadi.fi/.