E-Peliyö Discordissa 20.3.2021

Jo legendaariseksi muodostunutta Peliyötä vietetään tänä keväänä toista kertaa virtuaalisella alustalla Discordissa lauantaina 20.3.2021 kello 16.00-22.00. Tapahtuma on tarkoitettu 10-18 –vuotiaille. Ohjelmaan kuuluu yhteistä pelaamista, kisoja, visoja, juttelua ja ihan vaan yhdessä olemista netin välityksellä. Nuoren ei tarvitse osata pelata pelejä etukäteen, mutta olisi hyvä, jos häneltä löytyisi Robloxin ja Steamin käyttäjätunnukset. Myös Discordiin tarvitaan omat käyttäjätunnukset. Tapahtumassa pelaaminen ei myöskään ole pakollista vaan voi tulla ottamaan osaa kaikkeen muuhun hauskaan ja seuraamaan pelistriimejä.

Tapatuman ohjelmarunko aikatauluineen tarkentuu vielä. Otammekin vastaan ideoita siitä, mitä nuoret haluaisivat tapahtumassa pelattavan ja tehtävän.

Halutessaan tapahtumaan voi ilmoittautua Harrastushaun kautta osoitteessa: https://harrastushaku.fi/view/14070. Harrastushaun kautta ilmoittautuneille lähetämme liittymislinkin nuorisotyöyksikkömme virtuaalisen nuorisotalon ”Kantsu/Maltsu” –kanavalle ennen tapahtuman alkua. Muuten linkin löytää Kannelmäen ja Malminkartanon nuorisotalojen Instagram -sivuilta ”kantsunnuta” ja ”maltsun_nuta” tapahtumapäivänä. Tapahtumaan voi siis osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja tapahtumasta:

Katja Gelencsér
Nuoriso-ohjaaja, peliyövastaava
puh.  040 183 0147
katja.gelencser@hel.fi