Varaa Tila

Malminkartanon nuorisotalon tiloja voi varata toimintaa ja erilaisia tilaisuuksia varten. Toimimme samassa rakennuksessa päiväkoti Lastenkartanon kanssa. Nuorisotalolla ja päiväkodilla on kaksi yhteisessä käytössä olevaa tilaa, ne ovat liikuntasali sekä yhteiskäyttötila.

Liikuntasali on nuorisotalon käytössä seuraavasti:

Ma-Pe klo:14.00-17.00 puolikas sali, klo:17.00 eteen päin koko sali.

La-Su 9.00-21.00

Liikuntasalin lisäksi nuorisotalolta voi varata käyttöön keittiön, olohuoneen, pienryhmätilan tai yhteiskäyttötilan.

Huomioithan, että varaamme lähtökohtaisesti käyttöön tiloja. Välineiden mahdollisesta käytöstä sovitaan erikseen.

Tilojen esittely

Sali: Täyskokoinen liikuntasali, jonka saa jaettua puoliksi väliverholla. Tilaan mahtuu harrastamaan n. 50 henkeä (koko sali) tai 25 henkeä (puolikas sali).

Salin vieressä käytävällä on kaksi pukuhuonetta. Salin läheisyydestä löytyy pieni keittiö, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, 2 keittolevyä, tiskikone ja pieni määrä astioita.

Keittiö: Hyvin varusteltu keittiö, jossa hella, tiskikone ja perusastiasto usealle kymmenelle hengelle. Tilaan mahtuu n. 6 henkeä.

Olohuone: Avoin kokoontumiseen sopiva tila, johon mahtuu n. 20 henkeä.

Pienryhmätila: Kokoontumiseen sopiva tila, johon mahtuu n. 8 henkeä.

Yhteiskäyttötila ja pieni keittiö: Kokoontumiseen sopiva tila, johon mahtuu n. 8 henkeä.

Yhteiskäyttötilan vieressä käytävällä on pieni keittiö, josta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, 2 keittolevyä, tiskikone ja pieni määrä astioita.

Vakituiset käyttövuorot

Vakituisten vuorojen hakuaika on 1.-30.4.2021. Päätökset käyttövuoroista tehdään toukokuun aikana. Päätös käyttövuorosta toimitetaan hakijalle aina kirjallisena. Hakemukset sekä kysymykset käyttövuoroista anssi.jarvinen@hel.fi

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan. Tilojen käyttömaksut seuraavalle vuodelle vahvistetaan edellisen vuoden keväällä.

Tiloja on mahdollista varata sekä yksittäisiin tapahtumiin että säännölliseen käyttöön.

Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, ota yhteyttä  kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan tiloja, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Tarkista vapaat käyttövuorot sähköpostikyselyllä anssi.jarvinen@hel.fi
  2. Nuorisopalvelujen tilojen käyttöä ja palveluita jaetaan listauksen mukaisesti:

Maksuton käyttö

  1. Toimipaikan oma toiminta
  2. Helsinkiläiset nuorten toimintaryhmät ja nuorisojärjestöt / yhdistykset
  3. Yhdistykset, joiden kotipaikka on Helsinki
  4. Helsingin kaupungin toimialat
  5. Helsinkiläiset asukkaat ja yhteisöt

Lakisääteisen iltapäivätoiminnan ja taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta lasten ja nuorten osalta sekä kotouttamista edistävän ryhmätoiminnan järjestäminen nuorisotiloissa on maksutonta.

Maksullinen käyttö: Hinnaston mukainen

Uskonnolliset yhdyskunnat, yritykset, muut

  1. Ota yhteyttä Malminkartanon nuorisotalolle mieluiten sähköpostitse (anssi.jarvinen@hel.fi) ja kerro, milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
  2. Käyttövuoroanomuksen voit tulostaa tästä. tai pyytää s-postilla. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostitse skannattuna osoitteeseen anssi.jarvinen@hel.fi tai postita nuorisotalolle osoitteeseen: Malminkartanon nuorisotalo, Piianpolku 3-5, 00410 Helsinki.

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on esteetön wc.

Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta. Edellytämme kaikilta käyttäjiltä jätteiden lajittelua.


Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.