Tilojen vuokraus

Malminkartanon uusi nuorisotalo sijaitsee osoitteessa Piianpolku 3-5. Toimimme samoissa tiloissa kuin uusi Lastenkartanon päiväkoti. Nuorisotalolla ja päiväkodilla on yhteiskäyttötiloja, joihin kuuluu myös sali. Sali on arkisin päiväkodin käytössä aamusta iltapäivä klo:14.00 asti. Kello 14.00 sali jaetaan kahtia ja nuorisotalolla on käytettävissään puolet salista. Kello 17- eteen päin sali on nuorisotalon käytössä. Viikonloput sali on nuorisotalon hallinnoima.

Nuorisotalolla varattavia tiloja: liikuntasali, kaksi pienryhmätilaa, nuorisotalon avointila ja keittiö. Huomioithan, että kaikki nuorisotalon välineet eivät kuulu varauksen piiriin, tarjoamme lähtökohtaisesti tiloja.

Vakituiset käyttövuorot

Uuden talon tilojen vakituisten käyttövuorojen kausi lokakuu 2020-toukokuu 2021 hakuaika on 7.-18.9.2020. Päätökset käyttövuoroista pyritään tekemään 25.9.2020 mennessä, ja vuorot alkavat pyörimään tiloissa 1.10.2020 alkaen. Päätös käyttövuorosta tulee aina kirjallisena hakijalle.  Hakemukset sekä kysymykset käyttövuoroista voi osoittaa Kannelmäen nuorisotyöyksikön toiminnanjohtajalle Marjo Poterille: marjo.poteri@hel.fi

Nuorisopalvelujen tilojen käyttöä ja palveluita jaetaan listauksen mukaisesti:

Maksuton käyttö

  1. Toimipaikan oma toiminta
  2. Helsinkiläiset nuorten toimintaryhmät ja nuorisojärjestöt / yhdistykset
  3. Yhdistykset, joiden kotipaikka on Helsinki
  4. Helsingin kaupungin toimialat
  5. Helsinkiläiset asukkaat ja yhteisöt

Lakisääteisen iltapäivätoiminnan ja taiteen perusopetuksen ryhmätoiminta lasten ja nuorten osalta sekä kotouttamista edistävän ryhmätoiminnan järjestäminen nuorisotiloissa on maksutonta.

           Maksullinen käyttö: Hinnaston mukainen

Uskonnolliset yhdyskunnat, yritykset, muut

Toimipaikka Tuotetarkennus Nuorisopalvelujen alennusryhmät Yksikkö Alv. Hinta 2020 (sis. Alv)
Nuorisotilat Tilavuokrat Maksuton
Nuorisotilat Tilavuokrat h 24 30,00
Nuorisotilat Toiminnallinen ryhmäohjaus h 10 50,00
Nuorisotilat Leiri- ja retkivälineiden lainaus Maksuton

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on myös inva-wc.

Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisopalveluilla oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.